miercuri, 29 iulie 2015

CONFERINTA 3


La vernisajul de la Casa Schiller n-am reusit sa ajung dar maine musai trebuie sa fiu la acest eveniment. Altfel ar fi ca intr-un vechi banc in care un pasager din spatele autobuzului ii striga unui om care alerga din greu sa-l prinda: "Nu mai fugi degeaba ca n-ai cum sa-l mai ajungi!" La care alergatorul asudat ii striga inapoi: "E musai, eu sunt soferul!". 
N-am terminat inca povestea pe care intentionez sa o spun maine asa ca ii dau bice cat se poate de tare ca multe sunt de spus dar nici nu vreau sa plictisesc ...

duminică, 19 iulie 2015

ASFALTUL CUBIC

Poate n-ati observat insa dl. Mihai Turcu a scris recent un articol centrat pe subiectul pietrei cubice din strazile Romaniei. Subiectul articolului respectiv este promovarea unei harti cu localizarea cailor rutiere cu piatra cubica.  Articolul cu harta strazilor cu piatra cubice mi-a adus aminte de fotografiile pe care le-am facut in urma cu 5 ani pe drumul de la Agnita la Dealu Frumos in judetul Sibiu.


Acolo am surprins imaginea unui drum din piatra cubica peste care s-a turnat un asfalt prost. Drumul s-a refacut intre timp cu un asfalt mai bun dar cred ca a ramas acelasi suport din piatra cubica. Si de ce n-ar ramane !? Se zice ca lucrarea respectiva ar fi fost facuta de nemti in al doilea razboi mondial ... 
Sunt ceva ani de cand am deplans scoaterea pietrei cubice din bulevardul Aviatorilor si din bulevardul Prezan.

marți, 14 iulie 2015

ALLEZ LES ENFANTS!

Fiind de-o aniversare, nescriind de mult timp, zic sa onorez si eu lumina de la apus. O fotografie mai veche, legata de eveniment:

Si poate sa folosesc si aici ce-am utilizat deja la PozeDECAT:
Am sa inchei cu ceva legat de turbulentele politice recente, un "OXI" in stil frantuzesc, ceva mai vechi:

Cam atat. 
Soyez toujours heureux !