sâmbătă, 8 februarie 2014

SE INTAMPLA ACUM sau BINE E CAND AI TUPEU PORTOCALIU!

Ieseam pe la ora 12.45 de la lansarea cartii Oanei Marinache si a lui Andrei Popescu. Pe bulevardul Magheru era in plina desfasurare un mars care denota tupeul maxim cu care ne-a obisnuit clica portocalie a lui Bas. Acum, data fiind disolutia partidului prin plecarea multor membri ai sai spre noul partid basescian (multi dintre astia fiind niste scursuri morale), cred ca marsul asta e doar o incercare disperata de a arata ca ei inca n-au murit, ca mai dau ica din picioare ... 


Mesajele afisate nu se pot explica altfel decat printr-o mare doza de nesimtire. Unul dintre mesaje vorbeste de reducerea CAS si a cotei unice de impozitare: 



Cum dracu' sa afisezi asa ceva cand "partidul lu' matale" ne-a inglodat in datorii ce trebuie platite acum, cand ei au taiat la greu salariile si ne-au adus la sapa de lemn? De ce n-au facut ei chestia asta cand erau cu painea si cutitul in mana ca tot se pretind ei "de dreapta"!? N-o faci patru ani dar ai pretentia sa o faca ceilalti. Apoi iata nesimtirea: 



Sa ai o asemenea pretentie dupa ce l-au avut pe Funebriu, au inchis si scoli si spitale si, in general, au pus educatia si cercetarea pe butuci? Si cand judecatorii sunt slugi care fac executii politice la comanda lui Bas?
Am citit un articol unde se spunea despre legea educatiei:

"Legea a fost adoptată în ianuarie 2011, dar cu un termen de graţie de un an, până la 1 ianuarie 2012, pentru ca Guvernul să asigure educaţiei această cotă de finanţare. Termenul pentru aplicarea acestei măsuri a fost amânat însă de Guvernul Boc, de la 1 ianuarie 2012 la 1 ianuarie 2013, cu argumentul că această cotă de finanţare impune un efort bugetar total suplimentar de peste 46 miliarde lei în anii 2012 şi 2013. În strategia fiscal-bugetară a Guvernului Boc se arăta de altfel că acest termen va fi amânat până în 2014."

Pai trebuie "decat" sa te mai uiti la niste grafice (din articolul de aici) ca sa ai imaginea nerusinarii celor ce fac aceste solicitari azi. A nu se intelege gresit, aceste solicitari trebuie facute, DAR NU DE CATRE EI, cei cu obrazul care nici n-ar trebui sa se mai vada in urma muntilor de cenusa ce ar trebui sa le curga pe tigve...



Parerea mea pentru PDL este clara de multa vreme. SA CRAPATI BINE! (politic vorbind, evident)

2 comentarii:

  1. Este uimitor cum de nimeni din sleahta portocalie nu te-a injurat, sau Raiden, care este un BASIST cu acte in regula cum de nu a emis o basina? Dar se vede ca basistii sunt putini si majoritatea prefera sa citeasca ceva din Clik, Libertatea, Romania Libera si alte chilotarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-aveau de ce sa ma injure ca nu eram singurul care facea poze. Eu cred ca erau foarte mandri de ei si erau convinsi ca gandesc de bine fata de ei. In ce priveste Raiden, cand am iesit din Carturesti el tocmai revenea din strada ca facuse si el poze pe care le-a pus pe Facebook la el. Nu recunosc descrierea lui ca "basist", nu se potriveste. Pentru ca este impotriva Rosia Montana si a fost la protestele din strada sau pentru ca l-a injurat pe Barbu nu inseamna deloc ca este basist asa cum nu sunt nici eu. Propaganda nu doarme, poate induce etichete care nu-si au locul pe unele persoane.

      Ștergere