miercuri, 3 mai 2017

NESIMTIREA INVINGE MEREU

Ce alta concluzie poti sa tragi din moment ce, din cauza unora care-si lasa masinile aiurea in strada, linia de autobuz 178 a fost scurtata cu o statie !?

Neplacut este si ca anuntul e facut in felul asta. Daca nu esti atent la toate lipitorile risti sa stai la cap de linie si sa astepti in van un autobuz. Din sensul celalalt macar te dezmeticesti si sari imediat din autobuz cand vezi ca soferul o carmeste la stanga, pe Luterana, in loc sa faca dreapta spre blocul turn de la Sala Palatului ... 
Dar ce spunea dna primar in campania sa electorala ? Iata citate preluate din sursa indicata:

„Voi face revoluţie în materie de trafic în capitală. Am foarte multe soluţii care vor decongestiona traficul. În primul rând, investiţii masive în transportul public, voi propune acordarea de urgenţă a bugetului necesar pentru ca aceste autobuze stricate să intre în trafic. [...] În jumătate de an se va vedea că se vor schimba lucrurile în Bucureşti. Într-o jumătate de an se va circula mult mai uşor în Bucureşti. Sunt soluţii identificate. " 

Prin urmare, solutia este sa intorci spatele si sa declari transportul public infrant. In loc sa pui politia sa-i amendeze in draci pe nesimtitii care blocheaza strazile acolo unde circula transportul public tu decizi sa-i lasi pe nesimtiti sa castige, iti iei jucariile si pleci!
E minunat ce se-ntampla la Stere ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu