duminică, 5 decembrie 2010

Au trecut 20 de ani (2)

O postare a domnului senator Varujan Vosganian despre imposibilitatea unei eventuale noi colaborari intre PNL si PDL mi-a adus aminte ce credeam eu despre reprezentantii FSN in CPUN (1990). Atunci, ca si azi, reprezentantii puterii sunt niste papagali care repeta in nestire nu ceea ce gandesc ei ci ceea ce li se transmite sa vorbeasca.
Sunt peren sau cum? :))

PS: in imaginea din '90 exista personajul cu papion care-l sugera pe Ion Ratiu. Acesta a devenit dupa 20 de ani "europeanul cu papion" :)

6 comentarii:

  1. @Radu: multumesc pentru apreciere si pentru vizita! Am uitat sa precizez ca nu sunt chiar peren pentru ca, daca nu ma inseala memoria, cu acest desen am luat premiul 3 la un concurs de desene satirice organizat de demult disparutul ziar "Tineretul liber" ceea ce inseamna ca "sclipirea tineretii" s-a cam stins :)

    RăspundețiȘtergere
  2. haioase desenele, dar cel mai mult imi place semnatura :)

    RăspundețiȘtergere
  3. am nascocit semnatura asta in 1989, cand m-am angajat desenator tehnic la IPROMET si trebuia sa semnez repede condica dimineata :). De fapt sunt initialele mele caci pe tata il cheama Ioan asa ca mi s-a parut potrivit sa semnez asa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. la tineretul liber apareau? sau la catavencu?
    ceva amintiri de la catavencu 1990?

    RăspundețiȘtergere
  5. cu asta de aici am concurat la Tineretul Liber si am luat un loc trei. alea anterioare le-am dat in Catavencu. Tot in Catavencu am dat o "versiune" a acesteia si pe care am sa o postez imediat ...

    RăspundețiȘtergere