miercuri, 23 februarie 2011

Am dat o leapsa care m-a ajuns pana la urma pe mine


Prietenii Popescu si Hungry Mole s-au prins intr-0 leapsa pe care pana la urma mi-au tras-o mie peste ceafa. Este vorba despre cum legam Drumul Taberei de restul orasului mai bine si mai fara blocaje in trafic. Deja se spun lucruri la care va trebui sa raspund caci de mai multa vreme noi trei am (oarecum) polemizat (aici: http://idei-urbane.blogspot.com/2010/04/piata-sfanta-vineri.html#more ) deja pe tema naturii metroului ce e evident necesar acolo.

Subiectele s-au deschis publicului aici:




Promit ca reactionez insa nu mai devreme de duminica. Propunerea mea este evident glorioasa :) Va trebui sa fie caci, vedeti, Popescu a pus siglele noastre la el pe blog iar eu ocup cat ei doi la un loc !

8 comentarii:

  1. Nu pot sa nu remarc caracterul de yin-yang al siglelor alaturate. And guess who's in the dark side...:D

    RăspundețiȘtergere
  2. sa respectam planul :)...am incercat variate combinatii cu siglele, dar n-am avut ce face... dar ca nu esti neaparat obligat sa faci o propunere de doua ori mai mare :))

    RăspundețiȘtergere
  3. O să fie frumos.
    Dacă am fi de aceeaşi părere, ar fi neinteresant.
    De-abia aştept să văd propunerea ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. off-topic:
    http://transildania.wordpress.com/2011/02/25/de-ce-legea-capitalei-nu-priveste-doar-bucurestiul/

    RăspundețiȘtergere
  5. @transildania: multumesc pentru vizita si pentru comentariu, fie el si off-topic. Am dezbatut si eu partial subiectul cu legea capitalei asa ca multumesc si pentru linkul relativ la subiect!

    RăspundețiȘtergere
  6. @chent: :)) ma distreaza o reclama la Tom-Tom - navigatie prin GPS. Au facut cu vocile din Star Wars si acolo e si Darth Vader care spune: "Do't underestimate the power of the dark side!" :)))
    @popescu, hm: evident, n-am precizat despre care duminica e vorba. nu voi putea sa contribui la cauza comuna duminica 27 februarie ci in urmatoarea cel mai devreme.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Adrian: foarte amuzante parodiile la Star Wars. We won't underestimate it:))

    RăspundețiȘtergere
  8. @chent: ma bucur ca ti-au placut! le vazusem la Andi Moisescu in emisiune si nu m-am putut abtine sa nu le revad. Aia cu Yoda e favorita mea: "wrong turn you have made ... to the dark side!" :))

    RăspundețiȘtergere