luni, 11 iulie 2011

THANK YOU BON JOVI !


Nu sunt un obisnuit al concertelor. Insa, dupa AC DC, nu m-am putut abtine sa nu ma duc si la Bon Jovi ieri. Exceptionala atmosfera - a meritat toti banii! Pentru ca oamenii sunt artisti adevarati si au stiut sa arate ca le-a facut placere sa cante aici. Cred ca au apreciat ca publicul a participat din plin asa ca sper sa se tina de cuvant si sa mai vina o data. Din aproape trei ore de concert cred ca vreo 40 de minute a insemnat bisul ceea ce spune ceva. Imi pare rau ca n-am stiut toate versurile, precum o mare parte din audienta. Inclusiv bulgarii care au fost sute daca nu mii :)
Pentru modul in care s-au prezentat, simteam nevoia sa le multumesc celor de la Bon Jovi. Atat.

8 comentarii:

  1. Am fost si eu. Intr-adevar, electrizanta atmosfera!
    Referitor la bis - e ceva obisnuit in cadrul turneului, si oricum trupa era contractata pana la orele 23:00, deci totul e planificat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut ca ai postat in republica din Ploiesti cu doua minute inainte si uite ca vad ca ai trecut si pe la mine asa cum am trecut si eu pe la tine ... numai ca eu nu stiam ce raspuns sa-ti dau la intrebare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bon cum? :)) Scuzati-ma, dar eu sunt complet paralel cu acest subiect :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost un mare fan Bon Jovi în anii 80-90, din păcate stresul de zi cu zi mă ţine departe astăzi de muzică. Nici măcar eu nu mai sunt chinuit de talentul muzical.

    RăspundețiȘtergere
  5. Off topic:
    http://www.ziuadecj.ro/eveniment/grupul-independent-pentru-rosia-montana-despre-proiectul-minier-singura-solutie-concreta-de-reabilitare-si-restaurare-a-patrimoniului-zonei--70141.html

    Ce se poate zice de lista de nume care formeaza acest grup "independent". Eu il stiu numai pe idependentul Theodorescu...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Marius: pana si liniile paralele se intersecteaza undeva departe, la punctul de fuga :)
    @Bibliotecaru: eu am fost un fan mai mare AC DC si Dire Straits la vremea respectiva dar mi-a placut intotdeauna si Bon Jovi pentru ca au cantece recognoscibile ale lor prin linie melodica, text, interpretare si tot tacamul
    @Transildania: grupul nu e independent ci doar isi spune asa. E finantat de RMGC. Ioan Opris a fost secretar de stat pe patrimoniu in ministeriatul lui R.Theodorescu. Dl. Augustin Ioan e prof la mine in departament. Pe cei trei ii cunosc si imi pot explica intr-o mica masura participarea la aceasta cacealma desi n-o inteleg. Parerile unor istorici, arheologi si istorici de arta despre cianuri? Despre justetea distrugerii unui patrimoniu rar pentru ca ar avea ei pareri despre sansele sau nesansele clasarii in lista UNESCO ?! Cel mai jalnic mi se pare a sustine ca proiectul RMGC ESTE SINGURA OPTIUNE ... asta deja e prostitutie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu dommnul profesor Augustin Ioan cred ca am corespondat scurt in urma cu mai multi ani.
    Atunci a sprijinit un demers civic si urbanistic clujean de foarte bun simt, si pe urma m-a ajutat sa public un articol privind alt demers pe cateva site-uri si in Observator Cultural.
    Daca chiar e aceeasi persoana (sper sa nu ma insel) ma mira cel mai mult ca de data asta se afla in tabara in care se afla.

    P.S. Ma bucura faptul ca si Casa Regala sprijina cauza Rosiei Montane

    RăspundețiȘtergere
  8. @transildania: e sigur aceeasi persoana. Nu-l pot banui de rea credinta in situatia asta, probabil astea sunt convingerile lui. Pe care mi le explic pornind de la un esec pe care l-a avut in legatura cu celebra casa din Visarion 8 unde plangea ministrul culturii Paleologu langa un violonist. Acolo dansul a propus demolarea si reconstruirea identica, s-a respins, casa a ajuns in ruina in care este din reaua vointa a proprietarului. Acum eu credca a ramas cu o oarecare incrancenare in chestiunea patrimoniului si oriunde e un oarecare conservatorism mai rigid il sanctioneaza. Cred ca asa l-au cooptat caci altfel toti ceilalti sunt din domeniul istoriei - niciunul din zona managementului. Ioan Opris vine de exemplu mai curand de la MNIR si nu de la Valahia iar MNIR a fost principalul furnizor de cercetatori pe teren. Razvan Theodorescu era ministru cand s-au inceput toate chestiunile legate de RM si la care nu s-a opus. Pana la urma cred ca fiecare "independent" are o mica ratiune pentru care a fost cooptat in acest grup, nu neaparat din coruptie. Asa imi explic eu. Oricum, trist. Bine ca s-a implicat cumva Casa Regala dar daca nu pot sprijini cumva un grup de initiativa de oameni grei care sa vina cu un model economic real ca alternativa, cu finantari reale ce ar putea exista, ma tem ca masina propagandistica a RMGC ii va da peste cap caci au "caini mai barbati".

    RăspundețiȘtergere