vineri, 30 decembrie 2011

Demolarea preventiva. Iar.

În ultimii ani, a devenit tot mai evidentă o anumită practică în raport cu vechile industrii care au fost trecute, într-un fel sau altul, din proprietatea statului în mâini private. Problema nu este sub nicio formă transferul de proprietate, ci rezultatul acestui transfer făcut în covârşitoare proporţie în scopul speculei terenurilor (deşi se aştepta pe alocuri ca noii proprietari să menţină în viaţă unele activităţi economice).

Urmarea pe Observatorul Urban al UAR unde a fost publicat articolul meu.
Unele dovezi si pe blogul arheologiei industriale.

2 comentarii:

  1. mare grija la str.academiei nr.1,langa blocul t-import,pe doamnei spre coltea,brezoianu 29,matei millo,duiliu zamfirescu 9,pensionul din d.lupu-colt cu j.michelet,etc.mai umblati prin oras,e jale cu demolarile,o spun de 15 ani si degeaba.rasvan gistescu,tel,0731241399.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: iata ca ce spuneam eu aici deja s-a mai agravat in cazul Morii lui Assan ... Probleme sunt peste tot in oras si vor mai fi atat timp cat sistemul administrativ nu trateaza corect (pentru canu vrea sau pentru ca nu poate)problema interesului public pentru anumite constructii sau grupuri de constructii.

    RăspundețiȘtergere