duminică, 24 februarie 2013

Daca doriti sa revedeti

S-a hotarat la congres!

Poate ca am uitat ce inseamna o sala de congres cu delegati multi carora li se comunica, aproape pe loc, ce trebuie sa adopte. Mai pot fi si deviationisti dar astia nu au niciodata dreptate caci sunt fie "nebuni" care "se fac de ras", fie "reactionari", fie "uneltele altora" ... Nu mai conteaza ce spun oamenii aia din momentul imediat aplicarii etichetei de catre "jurnalisti", "analisti" si altii care filtreaza ideile pentru ca noi, idiotii de pe margine sa putem intelege "corect" ce se intampla in jurul nostru.




Sa nu uitam ca istoria se repeta intotdeauna caci din greseli nu se invata niciodata in tara asta iar memoria este si extrem de scurta. Cred ca ultimele doua congrese PNL tinute in doua zile consecutive sunt relevante pentru aceasta teorie.
Si pentru ca romanii sunt foarte religiosi (cel putin statistic) as spune ca, de pe margine, mie mi s-au parut aceste doua congrese intr-unul singur a fi o adunare unde sa se poata spune ceva de genul : "Luati si mancati caci acesta este trupul meu!". Caci cred ca oricine ar fi vrut sa zica ceva contra, pare ca ar fi avut deja pregatit raspunsul vechiului banc: "Comenteeeezi !??"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu