duminică, 12 mai 2013

Cupa Regelui 2013




Felicitari organizatorilor!
Trist faptul ca a fost decorat Oprescu de catre Casa Regala. Nu atat pentru ca l-a decorat dar pentru ca printre justificari s-au strecurat "bunele practici" care l-ar caracteriza pe demolatorul nerusinat aflat la carma primariei si creditat in sondaje cu o inspaimantatoare "incredere" a populatiei.

Cateva imagini suplimentare voi pune la pozedecat.

3 comentarii:

  1. Prin decorarea Oprescului si mai ales prin motivele exprimate public, casa regala a dat cu barda in credibilitatea pe care si-o castigase cat de cat in ultima vreme. Nu stiu cine trage sforile in momentul de fata in casa regala, Mihai sau Duda (eu inclin spre Duda), dar este o decizie mai mult decat regretabila, de parca ar trai intr-o lume paralela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E "decat" o recompensa pentru modul operativ in care s-a amenajat Piata Regelui. Bustul si amenajarile erau in toi dar planul urbanistic privind amenajarea inca nu fusese discutat in CTUAT si, cu atat mai putin, aprobat in CGMB. Cred ca numai despre asta este vorba.

      Ștergere
    2. Si daca ar exista posibilitatea comentarii la tine as lasa si acolo vreunul. Cum ar fi urari de bine in cinstea celor doi ani! De cand aveti formatul ala de blog mai sofisticat, mereu am probleme si la tine si la Reptilianul.

      Ștergere