duminică, 23 octombrie 2011

24 -27 octombrie - Apel la concordie nationala

Preiau de la Lilick urmatorul apel, ca orice membru al clubului bloggerilor liberali:

"In perioada curpinsa intre 24 si 27 octombrie, noi, bloggerii liberali, facem un apel la reconciliere nationala in jurul Monarhului nostru.

In aceste zile, in particular, invitam blogosfera si mass-media la incurajarea unui armistitiu politic. Sunt momente, precum "Jubileul de 90 de ani ai Regelui Mihai", cand romanii, indiferent de nationalitate, religie sau orientare politica, trebuie sa isi regaseasca speranta comuna intr-un viitor mai bun.

Coroana Romaniei, sub care s-a facut Unirea cea Mare, sa fie macar in aceste zile simbolul sub care sa ne regasim unitatea si fraternitatea pierduta la 30 decembrie 1947.

In vremurile tulburi pe care le traim, avem nevoie mai mult decat orice de un moment de respiro, in care sa ne omagiem in liniste Suveranul. De aceea, noi, bloggerii liberali, ne obligam ca in aceste zile sa nu raspundem niciunei provocari, de orice natura ar fi aceasta, si sa cultivam valorile nationale, in bucuria jubileului Majestatii Sale, Regele Mihai."

Sursa: http://bloggeriliberali.blogspot.com/2011/10/24-27-octombrie-apel-la-concordie.html

3 comentarii:

 1. Cine face apel? Liberalii republicani din 2011? Foarte amuzant.

  Si mai amuzant: "bloggeri liberali" :))
  Se rasuceste Bratianu in mormant cu kitschurile astea de liberali post-decembristi.

  RăspundețiȘtergere
 2. @Lilick: o placere :)
  @Raiden: bloggerii liberali sunt un grup de persoane ce intretin cate un blog sau mai multe si si-au declarat intr-un fel sau altul adepti ai liberalismului in acelasi timp cu mentinerea unui contact social in cadrul acestui asa-zis club. Acesti nu sunt toti membri ai partidului in care ai remarcat corect ca exista si unii kitschosi. Faptul ca sunt si foarte multi republicani nu ma deranjeaza.

  RăspundețiȘtergere