luni, 10 octombrie 2011

TVR INFO - 's-a varsat"

Azi, la ora 16.30 sunt invitat sa ma fac de ras pe tema Bucurestiului si a constructiilor recente de pe aceasta gura de rai. Timpul este de 45 de minute si inteleg ca mai este invitat Stefan Dumitrascu, arhitect sef la S3. Nu stiu amanunte, nu stiu care sunt temele particulare, nu stiu daca mi se va pune vreo intrebare specializata, nu stiu de ce sunt eu invitat si nu altcineva.
Poate pentru ca ma are TVR in baza de date ca urmare a splendidei mele prestatii de la emisiunea "Restaurare" si de la filmuletul de prezentare al Casei Stork? Am mai fost si la TVR 2 cand eram "oficial" deci chestia cu baza de date ar putea fi rezonul... Dar poate sunt invitat doar pentru ca am un urias potential mediatic ? :)))
Si daca vi se pare ca ar fi ceva anume de subliniat, sugerati-mi! Timpul este insa foarte scurt asa ca daca se mai si arata ceva filmat pe teren, mai spune si dl arh. sef ceva, mai intreaba si moderatoarea cu un preambul inchegat inseamna ca nici nu ramane prea mult timp de spus ceva consistent. La frivolitati cred insa ca ma descurc :)

Oricum, cine are timp de pierdut azi la 16.30, sa-l piarda cu mine la TVR INFO!

POST FACTUM: am primit dimineata un sms prin care mi se amintea ca sunt asteptat. Atat. 8.30, nu l-am auzit, eram in masina ma intorceam de la gradinita unde o lasesm pe aia mica. Am primit inca unul acum 15 minute ca s-a anulat pentru ca n-am confirmat ...
Am sunat sa vad care e treaba ca totusi mi-am dat programul peste cap ca sa pot ajunge acolo la ora pe care am confirmat-o telefonic de vineri. Cica nu puteau sa-si asume riscul sa n-aiba invitatii si au contramandat; asa se lucreaza cica!
Foarte frumos. Dat fiind ca am primit instiintarile prin sms, iar acordul meu fusese dat verbal de vineri nu pot sub nicio forma de ce n-au facut chestia asa pur si simplu sunandu-ma ... Poate ca sa ma simt eu vinovat in vreun fel. Mai ales ca vineri, dupa ce am spus ca voi veni sigur, ba am lasat si numarul de inmatriculare al masinii ca sa pot intra in curte la TVR, am cerut si eu un mail cu temele si cu intrebarile sa nu vin nepregatit la emisiune. Nu l-am primit nici acum. Cred ca puteam sa le dau si eu telefon si sa le spun ca, imi pare rau, renunt sa mai vin avand in vedere ca nu m-au informat despre ce trebuie sa fac acolo. Ca cica asa lucrez eu!


POST FACTUM 2: Am vazut ca totusi dl. Dumitrascu a fost dar s-a intamplat cum am anticipat. Discutia s-a cam diluat apoi a fost si retezata brusc de actualitatea imediata NATO ...

8 comentarii:

  1. @Lilick: dupa cum am comentat in text mai sus, "s-a varsat". Cica din cauza mea ca "nu raspund la SMS" :) Poate "n-au minute" si d-aia nu m-au sunat sa vada ca intr-adevar sunt inca in viata si ma tin de cuvantul dat vineri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere
  3. @HM: poate nu, in mod sigur putin stangaci la relatii publice. Am fost de doua ori la Money Channel. De fiecare data am fost sunat, nu mi-au trimis sms niciodata, invitatii sunt asteptati jos, nu li se spune "studioul e pe stanga dupa intrare" ...

    @Dragos, ti-as multumi daca acesta n-ar parea un mesaj automat dat fiind ca apare unul identic si la prietenul Armyuser ... Ceva talent sper totusi sa am - macar speranta asta s-o am :)

    RăspundețiȘtergere
  4. La @Dragos e mesaj automat. :)

    Eu, ce pot sa spun? TVR!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu numai ca le-ai confirmat la telefon, dar ai anuntat ca te duci si pe blog. Oare ce mai trebuia? Sa dai un comunicat de presa?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lilick: am mai fost la TVR (si la 1 si la 2); n-am patit pana acum asa ceva, nici macar la acea emisiune de pe 2 la care transmisiunea era, la fel, in direct. Nu e o problema ca au contramandat, mi se pare necioplit insa sa o faca prin SMS atat timp cat invitatia mi s-a facut prin viu grai, fiind sunat si eu promitand ca voi veni. Daca ii macinau indoielile, crezi ca era atat de greu/costisitor sa-mi fi dat telefon sa ma intrebe daca mi-am rupt un picior sau daca mi-a dat cineva una in cap in vreun club?
    Blogul nu cred ca mi-l cunosc, cu facebook nu ma intersectez deci nu aveau cum sa ma urmareasca nici asa. Ramane insa chestia aia care a evoluat de la Graham Bell incoace ...

    RăspundețiȘtergere