sâmbătă, 19 februarie 2011

Ungaria - singura tara europeana din Asia-Pacific



De ziua lui Brancusi Google s-a afisat cu cateva opere in maniera festiv aniversara. Cam peste tot.


Am cautat prin paginile din Europa. Peste tot (cat am avut rabdare). Numai Google.hu afisa mandru "Magyarorszag".

Situatia n-am intalnit-o decat in Asia-Pacific: Australia, Noua Zeelanda si, culmea, Japonia!

Pentru ca in Rusia, Elvetia, Israel si in tariele EU Google a afisat peste tot mesajul aniversar, mai putin in Ungaria, am tras concluzia pripita ca Ungaria tine de Asia-Pacific ...

5 comentarii:

  1. Unii ar numi-o nostagia originilor...:P

    RăspundețiȘtergere
  2. @Chent: bineinteles ca am folosit un "artificiu jurnalistic" ca sa zic asa.:)) N-am pus toata informatia care va sa zica. Caci la ora la care mi-a raznit mie sa caut, in Japonia deja se schimbase ziua, era normal sa nu mai gasesc pe Brancusi. La Budapesta era insa chiar cu o ora mai devreme asa ca nu stiu ce scuza au.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am impresia că aceste chestiuni nu au legătură cu Brâncuşi, sunt făcute automat.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Bibliotecaru: sunt automate insa google.hu nu a cuprins mesajul automat. cei din Asia-Pacific au fost vizitati de mine prea tarziu caci sunt sigur ca si ei au avut referirea la Brancusi. cum insa la ei era deja trecut de miezul noptii inseamna ca intrasera in automatismul zilei urmatoare, zi care n-a mai avut nicio referire aniversara. de unde si titlul meu ce s-a vrut "jurnalistic" - Ungaria era pe ora Pacificului ca sa scuze nota discordanta pe care o facea la nivelul "automatismului" european.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu m-am uitat imediat dupa miezul noptii si dupa o ora, dar uite ca nu am sesizat ceva legat de Ungaria. Nici nu stiu sigur daca am facut verificarea si pe google.hu. :)) Acum ma oftic.

    RăspundețiȘtergere