duminică, 3 aprilie 2011

Cum m-a pacalit Flag Counter de 1 aprilie


Chiar simpatic. M-au anuntat ca ultimul steag al vizitatorilor paginii mele nu apartinea unei tari ci unor pirati ! :))) Si ultima lor vizita fusese in octombrie 1492 !


Altfel, de cand mi-am pus sistemul asta de contorizare free am fost vizitat de peste 6000 unici, din peste 50 de tari (intre timp s-a adugat si Taiwan).


Subiect lejer, aiurea, de umplutura. De duminica ....

5 comentarii:

  1. Si wordpress-ul a facut sotii de 1 aprilie :)
    Ba aratau ca ai avut zero vizitatori pe blog, ba inmulteau numarul vizitatorilor reali cu 10 :)

    Am adaugat o postare scurta cu palatul Teleki din Ocna Mures, inca un monument de patrimoniu in degradare toala.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Lilick: eu il aveam mai demult, abia atunci m-au cotropit ei! :))
    @transildania: palatele astea se vor cam duce toate caci nu mai au sursa de venit pentru intretinere ca odinioara, cand erau in mijlocul cate unei proprietati vaste ce culegea de la toti "supusii". poate ca unele ar fi putut fi salvate daca nu traiam in haosul asta juridic ce face ca dupa mai bine de 20 de ani de la intoarcerea la normalitatea proprietatii pe care ne-o doream cu totii sa fie inca probleme de returnare. stiu un caz de conac pe undeva prin jud. Iasi care a fost cu greu returnat de la un minister iar in timpul lung, foarte lung de "incertitudini", pana la punerea in posesie, conacul cu pricina fusese umplut de betoane si last in santier deschis si ulterior devastat de "concetateni".

    RăspundețiȘtergere
  3. E cumva vorba de cel din Harlau in care a functionat casa de cultura? De fapt acolo n-a mai fost retrocedat nimic...

    RăspundețiȘtergere
  4. @chent: nu, era vorba despre Tibanesti, conacul recapatat de dl. Serban Sturdza. dar poti sa-ti spun ca, de exemplu, si conacul de la Savarsin al MS Regelui Mihai a fost retrocedat complet despuiat, pana si intrerupatoarele elecrice fusesera scoase din pereti.
    la Harlau nu stiu situatia si nu am fost decat o singura data acolo, intr-o trecere care n-a durat mai mult de o ora.

    RăspundețiȘtergere