vineri, 8 iulie 2011

Acoperisuri

Pentru a nu se crede ca numai Raiden si Reptilianul se catara pe acoperisuri am gandit sa pun urmatoarele poze in monitor.




Ideea mi-a venit mai curand in urma discutiei de la cafeneaua liberala pe care am purtat-o cu prietenii Cepeca, Lilick, sifilicaBLENOrel si altii. Era vorba despre spatiul din Doamnei 7-9 unde se va construi in curand ceva.
Si pentru ca prietenii amintiti nu cred ca l-au vizitat pe Reptilianul am sa le indic postarea unde pot citi relaxati Romania Libera din noiembrie si decembrie '89. Un fel de EVZ sau 22 de azi ...

9 comentarii:

  1. Tu te-ai urcat acolo? :D

    Merci, intru la Reptilianul. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost, ca eram la o vizita de santier :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am incercat la BCR, dar nu s-au lasat nici momiti cu o "berica de la baiatu'" :)) La MNIR am urcat pentru ca... dupa doi ani colaborez iarasi cu cei de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am eu un aparat foto bun... că acoperişuri sunt cu zecile. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @Marius, Bibliotecaru: N-a fost un scop in sine, am avut a merge sa vad santierul caci am fost implicat in faza de studii preliminare si in consultanta la proiect. Am mai pus o imagine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Superb! :D ma bucur ca faci asta (ma refer la catarat, ca nu sunt singurul asta e clar). La viitorul proiect de genu asta sa nu intarzii cu pozele!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Reptilianul: n-a fost cu "explorare" :) M-am urcat pe o schela de santier si nimic mai mult. Pe cand pozele planurilor de la hotel Muntenia?

    RăspundețiȘtergere
  8. Acoperişul oferă o altă lume decât cea văzută de jos. Acoperişul este mai clasic, mai conservator pe o clădire veche decât clădirea însuşi. Dar şi acest lucru începe să se schimbe. Este interesant când pe un acoperiş ce pare că vine de la 1900 descoperi o antenă parabolică... Marele şoc la Moscova este să vezi cât de bine restaurează aceste acoperişuri. Cum să nu tresari când vezi pe biserici foiţă de aut? Şi în alte ţări acoperişurile se restaurează la forma originală, ocolind soluţiile "ieftin cu bitum".

    RăspundețiȘtergere
  9. @Biblotecaru: problema mare este lipsa mesterilor in domeniul asta ceea ce face ca lucrarile sa fie si scumpe. Tine de puterea financiara a beneficiarului dar si de cultura lui refacerea acoperisului. Ambele sunt importante, dovada fiind acoperisul palatului Auschnit rebotezat Becali ...

    RăspundețiȘtergere