luni, 23 ianuarie 2012

Tupeu fara limite

Am ascultat stupefiat ce a spus Boc, ce au spus restul jigodiilor portocalii. Nu am cuvinte! Aceleasi fracturi de logica dintotdeauna.

- nu facem alegeri anticipate pentru ca am destabiliza. DA CAND (...) SE FACE SCHIMBARE DE GUVERN SAU DE PARLAMENT !??? LA BINE ???

- nu mergem la anticipate pentru ca "si pe voi va urasc astia" deci nici pe voi nu v-ar vota. CE ARE (...) CU PREFECTURA? LASA OAMENII SA DECIDA LA VOT!  LUMEA NU STRIGA JOS OPOZITIA !!!

- nu facem anticipate pentru ca nu ne lasa constitutia. DE CE (...) NU VA LASA? E SUFICIENT ACORDUL POLITICIENILOR DIN PARLAMENT SI DEMISIA GUVERNULUI. IN MAXIM TREI LUNI URMEAZA ALEGERILE DACA SE DECIDE CA, LA FEL PRECUM COCOSUL SF PETRU, GUVERNUL AR FI RESPINS DE TEI ORI IN ACEEASI ZI, PENTRU FORMALISM !!!

HUO! SINGURA SOLUTIE, INC-O REVOLUTIE !

15 comentarii:

  1. Ai dreptate in ceea ce spui, insa aceste schimbari ar surveni imediat daca romanii s-ar aduna cate 100.000 de mii in fiecare seara in centrul orasului sau cate 20.000 in orasele mai mici. Daca nu ma insel, zilele trecute circula o poza pe internet cu multimea de oameni stransa sa vada Pomul (bradul acela metalic de acum cativa ani), iar ca martor ocular ar acelei psihoze pot sa confirm ca poza in cauza nu este trucata, ci intr-adevar au fost atunci poate 100.000 de oameni in Piata Unirii. Acum daca se strang 1500 la Universitate. Cifra aceasta reprezinta mai putin de 1% din populatia capitalei.
    Am participat la proteste, pasnic, inca din prima zi, din seara acelei vineri, lipsind doar de doua ori. Ma simt scarbit de lipsa de reactie a romanilor (cu toata propaganda facuta de televiziuni!), dar si de intelectualii si de elitele noastre ("elite" in sensul pur tehnic, de oameni proeminenti dintr-un anumit domeniu) care nu vor sa se alature. Ori, in asemenea conditii, cum sa renunte romanul la berea la pet si samanta de fiecare seara si sa vina in strada cand nu vede nici-o alternativa?
    Dincolo de tentativele gen Orban sau Columbeanu de capushare a acestei convulsii sociale, nu vad sa intereseze pe nimeni cu adevarat. Studentimea este inerta (faptul ca acum este perioada sesiunii nu este o scuza!), intelectualii dau din gura prin reviste culturale pe care nu le citeste nici macar cel ce face corectura, iar opozitia defileaza cu aceleasi figuri perimate.
    Uneori ma gandesc ca singura solutie o reprezinta un Mauser 98K dotat cu luneta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marius, sunt de acord cu tine. Cu exceptia lui Mauser 98 K cu luneta! Trebuie un obuzier de 152 mm ... Vezi insa ca doi vizitatori au bifat ca bat campii :) Mauserul e mai bun la ei caci nenorocirea noastra sta in felul in care voteaza domniile lor si ii tin in scaune pe scursurile alea despre care am scris.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare frumos (şi trist) cânta Charles Aznavour acum vreo 40 de ani:
    “Il faut savoir
    Quitter la table...”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar la cuvantarea de la investirea lui Diaconescu, marinarul chiar parea ca tocmai parasise masa ... nu cred ca apucase sa manance dar o dusca tot daduse pe gat

      Ștergere
  4. http://www.revista22.ro/articol.php?id=12923_#.TxZtgKxBiPM.facebook

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu argumentele domnului Emil Boc ne-am obişnuit, nu ştiu dacă mai are vreun prim ministru atâtea legi respinse ca neconstituţionale decât el.
    Anul 2012 fiind oricum an electoral iar termenul ar fi fost prin vară, personal nu mi se pare o mare găselniţă la opoziţie ideea de “anticipate”, ei nu au fost în stare să lupte, să convingă şi să oprească pe cele “amânate” :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca preda drept constitutional eu sunt sigur ca urmareste principiul "si din greseli se invata". De multe ori exemplele negative, greselile sunt mult mai utile procesului de invatamant :)

      Eu in locul lor as insista pe comasate insa pentru comasarea lor la locale. Ar rezulta si anticipatele in acelasi timp deci ar fi o negociere corecta, toata lumea ar obtine ceva :)

      Eu astept ca PDL, UDMR si UNPR sa se comaseze in "lada de gunoi a istoriei". Iar Varujan Pambbuccian sa stinga lumina dupa ei si sa le pastreze in amintire tzucalul pe care minoritatile l-au dus puterii ...

      Ștergere
    2. ”comasarea in lada de gunoi” mi se pare cea mai potrivita :)

      Ștergere
    3. Da, eu o astept cu nesat :)

      Ștergere
  6. in principiu as fi de acord cu ce scrie acolo dar as inlocui peste tot "neoliberalismul" cu sintagma iliesciana "capitalismul de cumetrie". Ar fi mai corect fata de situatie si termeni. Zic si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Numai să nu inventeze ăştia un alt canal, că poate domnul Boc vrea să facă Clujul port la Dunăre.

    Poporul român parcă e în reclama de la Aspirin plus C.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul Boc ar putea pune mana pe o lopata si pe un tarnacop si il sapa el :)

      Ștergere
  8. Bună ziua
    Mă iertați că vă deranjez, vin cu rugamintea la d-voastră să mă sprijiniti cu un logo campania umanitară Să fim oameni...( http://safimoameni.blogspot.com/) Dorind din această campanie să ajut cât mai mulți copii.Aștept răspunsul d-voastră la pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com.Vă rog să-mi trimiteți și link-ul blogului d-voastră
    Vă mulțumesc frumos!
    Împreună putem schimba vieții!

    RăspundețiȘtergere