duminică, 25 noiembrie 2012

Eu si bASESCU la Carrefour Orhideea

Azi, in urma cu juma' de ora am dat nas in nas cu bASESCU pe un culoar la Orhideea. Il vazusem 5 minute mai devreme cum isi facea poze cu dobitocii incantati de vederea lui. Recunosc ca ii admir tupeul de a se plimba singur prin multimea aia. Erau niste baieti discreti care stateau de veghe pe acolo dar la mare distanta. M-am intalnit cu el cand dorea sa intre cu carutul pe un interval blocat, ca de obicei, cu marfuri lasate pe paleti. Nu stiu de ce, cu o fata sper destul de acra, i-am facut semn sa treaca. Si el mi-a facut acelasi semn in timp ce avansa, cu zambetul lui parsiv de autosatisfactie, spunandu-mi "Avem loc amandoi." 
N-am gasit replica mai buna pe moment decat sa-i spun : "Din pacate! Pentru ca va consider mai odios decat Ceausescu!" 
El, din semiprofil, preocupat de rahaturile de pe raft, mimeaza relaxarea : "Oo...ohohoo!" Ma grabeam acasa ca sa plec la lansarea lui Dan Rosca si n-am stat sa explodez de nervi si sa-i arunc cu o punga de orez in cap. Cum ar fi trebuit ... Cand am iesit din magazin deja il pandeau unii de la RTV cu masina de transmisie cu nr. de Prahova ..
Cum am zis, fug la lansarea cartii lui Dan Rosca la Gaudeamus!
JOS BASESCU!

10 comentarii:

  1. Bine că i-aţi spus concentrat ceea ce simţiţi, eu rămâneam mut dacă dădeam nas în nas cu Traian Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuia sa-i zic mai multe ... Regret ca n-am racnit "Jos Basescu!" acolo ca poate se mai alaturau si altii. Pe interval nu era insa decat o merceoloaga buimaca si oricum n-ar fi avut efect. Bine ca nu sunt musulman ca altfel m-as fi simtit dator sa detonez centura :) !
      Ma grabeam foarte tare si nici n-aveam pregatit la indemana telefonul ca sa filmez sau sa inregistrez discutia. Regret ca n-am avut mai multe vorbe la mine. Daca l-as fi intalnit la Braila l-as fi invitat in poligonul de la Vulpea ca sa nu bata drumul tocmai pana la Targoviste.

      Ștergere
    2. Nu-i pasă de nimic. Cred că identic a mimat relaxarea în garaj după ce a aflat rezultatul votului la referndum: "Oo...ohohoo!" :)

      Ștergere
    3. Eu cred ca ii pasa dar pluseaza pe tupeu si provoaca/instiga pentr a sugera ce tare e el. Sper ca roata se invarte si ceea ce i s-a intamplat lui Nastase sa-l ajunga si pe ticalos.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc dar chiar nu merit nicio felicitare dat fiind blocajul mental pe care l-am avut ... Sa fie invatatua de minte pentru altii. Daca m-as mai intalni odata cu individul stiu ca ar trebui sa mobilizez restul lumii cu un sincer "JOS BASESCU!" strigat mai din ficati pentru ca acum regret ca nu i-am zis mai multe. Nu stiu de ce am fost atat de politicos. Probabil ca tupeul lui mizeaza mult pe factorul surpriza.

      Ștergere
  3. Asa e: cu tupeul nemarginit a ajuns unde este!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai spus-o dar ma simt dator s-o repet de cate ori am ocazia. Cine fura sau produce pagube in functia publica in care se afla este condamnabil. Insa cine face chestiile astea si cu tupeu, sfidator ... astia ar trebui trasi in teapa.

      Ștergere
  4. Nu stiu ce sa zic. Si eu il desconsider pe Basescu, apreciez faptul ca ati spus limpede ceea ce credeti despre el, dar ma bucur ca nu ati aruncat cu nimic spre el. Un asemenea gest v-ar fi discreditat si nu cred ca se cade sa ne coboram la nivelul unui parvenit. Totusi, ca sa ne vedem pe noi insine, politicianul Basescu este un rezultat al poporului roman, al societatii noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asta am mai spus-o dar ma simt dator sa o repet. Cred ca ne trebuie sa dam tare cu fundul de pamant ca sa ne trezim. Cumva de aceea am si fost oarecum pasiv. Trebuie sa ne facem un seppuku politic caci pana nu ajungem rau de tot lumea nu se trezeste. Deci noi, astia care consideram ca ne dam seama de cum si de ce stau lucrurile intr-un fel, ar trebui sa ne asumam o suferinta temporara pana se trezeste lumea in ideea ca meritam (global) ce ni se intampla ...

      Ștergere