vineri, 25 octombrie 2013

LA MULTI ANI MAJESTATII SALE REGELUI!

In cinstea Majestatii Sale Regelui Mihai voi bea din acest tzoi:


Desi slab reliefat, sticla are blazonul regal iar pe partea posterioara inscrisul "Romania Mare". 

La multi ani si multa sanatate!

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Pacat ca s-a irosit sansa ca in 30 decembrie 1989 sa se fi reparat eroarea istoriei din 20 decembrie 1947. Probabil insa ca romanii de rand merita din plin tot ce li se intampla.

      Ștergere
    2. Cred că la acel moment monarhia, procentual nu întrunea majoritatea, iar restul politicienilor ar fi fost aceeaşi cu aceleaşi comportament. Nu sunt un adept al monarhiei, pentru mine este istorie.

      Ștergere
    3. Intotdeauna dupa decembrie 1989 monarhistii au fost in minoritate. Eu am convingerea ca daca s-ar fi reinstaurat imediat monarhia atunci propaganda mincinoasa ar fi fost minimizata, TVR ar fi transmis ce era de transmis fara sa sustina ca i-ar impiedica ceata, pescuitorii in ape tulburi ar fi gasit mai greu loc decat au gasit in spatele celui "sarac dar cinstit", "ultimul pe lista" si primul intre mineri ... N-am cum sa fi sigur dar macar imi imaginez ca s-ar fi putut si la noi o cale ca in Cehia, cu rezolvarea rapida a problemelor de proprietate si de justitie mai ales. Pacat ca monarhia este istorie pentru ca, spre deosebire de cacealmalele prezidentiale, monarhia are un potential mai mare sa impuna o stacheta a decentei si a etichetei. Macar atat si tot as fi mai multumit. Ca altfel cred ca Basescu sau oricare altul ne costa chiar mai mult in realitate.

      Ștergere