luni, 29 august 2011

Bucurestii vechi si noi la doi ani


Se aniverseaza doi ani de la initierea acestui proiect in care ma regasesc si eu din cand in cand, destul de rar, cu unele articole preluate de aici, de la mine.
Mai mult, acest proiect a generat si o carte lansata la Bookfest la sfarsitul lunii mai. Cateva pagini sunt scrise de mine, alaturi de multi alti participanti la proiect.

La multi ani si multe vizite la http://www.bucurestiivechisinoi.ro !

4 comentarii:

  1. @Bibliotecaru: multumesc pentru indemn! Subiecte ar mai fi, audienta e cea care ingrijoreaza :)
    Citeam azi un articol in Adevarul.ro, interviu luat lui Ion Caramitru despre rolul sau din seria "Liceeni". Vad ca s-au gasit acolo tot felul de retardati sa-i arunce noroi pe haina. Cui? Unui actor de frunte, unul care a reusit performanta ca inainte de 1989 sa nu recite poezii patriotice, unul care a insemnat ceva in rasturnarea regimului, unul care a si facut ceva cand era ministru. Un om integru, o adevarata valoare a natiei. Pana se gasesc niste trogloditi ca sa-l manjeasca ... Din pacate acesti trogloditi sunt atat de multi incat ma gandesc la problema asta: care o fi cu adevarat audienta subiectelor de pe bucurestiivechisinoi.ro si de ce ma mir oare ca avem conducatorii pe care ii avem?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie să vă îngrijoraţi. Aceşti oameni "retardaţi" sunt poate mai mulţi de "câţiva", sunt poate mai vocali, vor fi însă întotdeauna oameni care să preţuiască lucrurile sensibile. Nu vă îngrijoraţi de audienţă. În momentul când informaţiile se vor înmulţii, se vor înmulţi şi căutările spre informaţii. Îngrijoraţi-vă în momentul în care vor fi prea multe accesări.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Bibliotecaru: in ultima vreme nu mai exista ceva in societatea noastra care sa nu ma ingrijoreze ...

    RăspundețiȘtergere