miercuri, 26 martie 2014

ARHITECTURI PRIVATE 2 - sau cum se serbeaza 150.000 accesari

Zilele astea am sărit în sfârşit peste 150.000 de afişări după cum mă anunţă statistica blogului. Asta ar fi undeva spre o medie către 500 de accesări/articol căci mă apropii şi de atingerea celor 300 de postări. Ultimele 9 dintre ele sunt, toate, sub 100, ba chiar sub 50 de vizualizări … Deci pot să trag concluzia că blogul meu este din ce în ce mai de rahat. De aceea, ca un fel de autoconsolare, ca să marchez acest fapt, am să arăt că toţi marii arhitecţi au fost totuşi în budă la un moment dat. Iată mai jos cererea din 1892 semnată de Louis Blanc pentru a executa o budă în curtea Băncii Naţionale a României. 

Urma acestei opere arhitecturale de 7,2 mp se afla la: AN-DMB, Fond PMB Tehnic, dosar nr. 50/1892

2 comentarii:

  1. Daca doresti mai multi vizitatori ar trebui sa schimbi tema site-ului, sa fie una mai prietenoasa, trebuie sa comentezi mai mult pe site-uri din aceeasi sfera si sa postezi articole cu mai multe imagini, de ce nu, de tip atunci si acum ... in rest, 2.300 de afisari pe luna nu e asa putin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita si comentariu. Nu e in gandul meu sa schimb tema. Scopul meu a fost, intotdeauna, sa aduc documente si informatii care pot folosi unora ce le cauta la un moment dat, asa cum am cautat si gasit si eu de nenumarate ori. Era altcineva cu "atunci si acum" dar a tras obloanele, nu stiu de ce. Daca as fi facut un scop din numarul de vizitatori sau din comentat as fi folosit facebook mai curand. Referirea mea era la scaderea numarului de accesari caci era o vreme cand erau peste 4000 nu 2300. Si tot atatea imagini in articole aveam si atunci. S-a mai plictisit lumea, ce pot sa fac? Oricum e un fel de viciu :)

      Ștergere